Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Skøyen terrasse 17, 0276 Oslo

SKØYEN - Gjennomgående lys leilighet med 3 soverom. God intern beliggenhet. Trappefri adkomst. Garasjeplass m/el-lading

Prisantydning

6 300 000,-

BRA/P-rom

110 kvm / 106 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
6 613 147 kr
Prisantydning
6 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
298 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
6 613 147 kr
Felleskostnader
6 455 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
106 kvm
Bruksareal
110 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1981
Energimerking
Lys grønn E

Mer om boligen

Gjennomgående stor og lys endeleilighet sentralt på Skøyen med trappefri adkomst. Leiligheten inneholder entre, 3 soverom, stor stue, adskilt kjøkken, baderom, dusjrom og innvendig bod. Ekstern bod i gang. Det er utgang til balkong fra kjøkken og terrasse fra stuen. Meget god intern beliggenhet, terrassen ligger vestvendt og det er god utsikt over barnevennlige grøntarealer. Leiligheten er velholdt men det er moderniseringsbehov, da mye av innredning er fra byggeår. Fasade og balkongoppgradering er nylig gjennomført. Det følger med garasjeplass og ladeboks for EL-Bil. Kontakt megler for spørsmål om både boligen og OBOS forkjøpsrett: Kristoffer.johannessen@obos.no Tlf: 95 12 76 17.

Beliggenhet

Skøyen Terrasse 17 ligger i et attraktivt og etablert boligområde på Skøyen i bydel Ullern. Boligen ligger i 1.etasje og har trappefri adkomst fra inngangsbro. Boligområdet ligger fredelig og tilbaketrukket til, omkranset av store og barnevennlige friarealer. Borettslaget har tilrettelagt for uteaktiviteter for barn, med blant annet lekeplasser og ballbane med kunstgress.

I området er det meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. Fra leiligheten er det sammenhengende parkområder som leder til både den Engelske park og Frognerparken. Videre er det kort gang- og sykkelavstand til blant annet Bygdøy, med sine flotte turområder og badeplasser. Området byr på flere fritidsaktiviteter, med blant annet idrettshall, tennisanlegg og flere treningssentre like ved.

Servicetilbud
Leiligheten ligger i et område med et godt servicetilbud. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til et godt utvalg av dagligvarebutikker, med blant annet Kiwi i Hoffsveien, Bunnpris i Askekroken og Coop Mega i Møllhausen Torg. For ytterliggere servicetilbud ligger Karenlyst Allé like ved, med et spennende utvalg av butikker, forretninger, skjønnhetssalonger og blant annet populære Maschmanns matmarked. På ferskvaremarkedet tilbys det både brasseri, bakeri og pizzeria. Med Karenlyst Allé, Frogner, Majorstuen og Bygdøy Allé innen rekkevidde, er det kort vei til alt du måtte ønske deg.

Offentlig kommunikasjon
Det er et bredt tilbud innen offentlig kommunikasjon i området. Med bussholdeplass i Hoffsveien og trikkestopp i Nedre Skøyen vei, er det enkelt å ta seg videre til byens ulike områder. På Sjølyst er det tog, flytog og flere bussholdeplasser som kan ta deg til sentrum på få minutter.

Skoler og barnehager
Leiligheten ligger i et område med godt barnehage- og skoletilbud. Borettslaget har egen barnehage som er forbeholdt barn i borettslaget, og kort vei til blant annet Nedre Silkestrå barnehage. Fra leiligheten ligger Smestad barneskole og Skøyen barneskole i umiddelbar nærhet. Sistnevnte har bilfri skolevei.

Adkomst

Innkjøring fra Skøyen stasjon rundkjøring. Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon

Byggemåte

Leilighet i blokkens 1 etasje. Leiligheten består av stue med utgang til vestvendt terrasse, kjøkken med utgang til østvendt veranda, entré, bad, wc, bod og 3 soverom. Støpt kjellergulv. Grunnmur: i støpt armert betong. Bærende konstruksjoner i støpt betong. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/ folie. Taket er ikke inspisert kun visuelt befart fra bakken. Vinduer og terrassedører med trerammer og 3 lags isolerglass med produksjonsår i 1981. Nye vinduer med isolerglass og utvendig alum. beslag i 2016 på soverom 1 og kjøkken. 3 lags glass i terassedør stue. Brann- og lydklassifisert entrédør fra byggeår, type B30/35 dB. Sikringsskap fra byggeår med skrusikringer: 35 amp hovedsikring og 5 spredekurser. Leiligheten er enkelt vedlikeholdt og fremstår med bruksslitasje. Det må påregnes modernisering.

Innhold

-Stor leilighet på ett plan med trappefri adkomst fra inngangsbro
-Boligen ligger høyt i terrenget på fremsiden av bygget
-Oppgradert fasade og balkonger 2018
-Gjennomgående lys endeleilighet
-Garasjeplass i lukket garasjeanlegg i kjeller med EL-ladeboks
-Veldrevet Borettslag med godt bomiljø.
-Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgiftene.
-Kabel-TV samt bredbånd er installert i leiligheten. Fibernett fra Canal Digital.
-Store, flotte grøntområder på borettslagets fellestomt.
-Trafikkstille og barnevennlig boområde.
-Mange barnehager og skoler i nærheten.
-Fortrinnsrett i Hoffsgrenda barnehage.
-Kort vei til dagligvare og forretninger.
-Gangavstand til Frognerparker.
-Nærhet til Bygdøy.
-Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift.
-Rask avklaring av forkjøpsrett.

Areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

Standard

Det er parkett, laminat, belegg og fliser på gulv.
Vegger med tapet og fliser.
Malte himlinger.
Det er moderniseringsbehov i boligen.

Entre
Det er inngang på baksiden av bygg, trappefritt inn 1.etasje. Det er også to leiligheter under leiligheten. På fremsiden av bygget fremstår dermed leiligheten ut som 3.etasje.
Innvendig bod mellom dusjrom og stue med hyller og lagringsplass.

Dusjrom/Wc: Fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett, toalett og servant.
Bad/wc: Bad med fliser på gulv med gulvvarme. Originalt gulvsluk. Innmurt badekar, Foss servantseksjon og originalt toalett. Elektrisk håndkletørker.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite fronter, utslag/oppvaskkum i rustfritt beslag, ettgrepskran og laminert benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.
Østvendt veranda på ca 7,5 m kvm og utebod på ca. 1 m kvm. Fasade og balkong er nylig oppgradert i felles regi av borettslaget.

Soverom 1:
Ved stue, plass til dobbeltseng. Nyere vindu fra 2016. Inngang til eget baderom.

Soverom 2:
Ved kjøkken, plass til seng. Garderobeskap følger.

Soverom 3:
Ved entre, plass til seng. Garderobeskap følger med leiligheten.

Stue:
Meget stor og romslig stue med flere sittegrupper og innredningsmuligheter. Boligen ligger på ende i bygget og har et godt utsyn fra stue og terrasse. Det er opplegg for kabel-tv og internett gjennom Telenor/Canal Digital. Vestvendt terrasse på 12 m kvm og utebod på ca. 2 m kvm. Markise fra 2017 med elektrisk motor på terrassen. Utebelysning, stikk og brannstige. Fasade og balkong er nylig oppgradert i felles regi av borettslaget.

Det er også en ekstern bod i gangen på ca. 3 kvm.

Utstyr

Oppvaskmaskin, Vaskemaskin og kjøleskap følger med boligen.
Garderobeskap på soverom 1 og 3 følger med boligen.
Følger Ikke: vegglampetter (stue, kjøkken og gang) og hengende taklamper eller lampetter og taklampe (soverom, gang og kjøkken).

Borettslaget har fibernett og Canal Digital er leverandør av infrastruktur og internett (25/25) og en kanalpakke på rundt 40 kanaler (OBS! Kan avvike), med muligheter for tilvalg og mer båndbredde for de som ønsker dette.

Oppvarming

Boligen varmes opp gjennom radiatorer og gulvvarme på baderomsgulv.

Tomten

34 344 kvm. Opparbeidet fellesarealer med asfalterte gang/stikkveier, bord, benker, lekeplasser, grøntarealer, trær og beplantning

Parkering

Det følger med en garasjeplass med leiligheten. Det er også tilkoblet lademulighet for el-bil. Ladeboks medfølger, individuell avleser.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei, via privat stikkvei.

Forretningsfører

OBOS TLF 22 86 55 00

Borettslaget

Hoffsgrenda Borettslag består av 316 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948367602. Borettslaget ligger i bydel Ullern i Oslo kommune med adresse Skøyen Terrasse 2-29.

Borettslaget er svært veldrevet med god økonomi og et styre som er tilgjengelig for beboere i Hoffsgrenda Borettslag.
Verdt å merke seg: Et større fasadeprosjekt ble utført i 2017. Dette innebar oppussing av balkonger, oppussing av overflate på betonggulv. Nytt rekkverk på balkongsidene, etterisolering av fasader med nye stålplater og skifting av vinduer i gavelvegg.
www.hoffsgrenda.no Borettslagets lokaler finnes i Skøyen terrasse 21. Her har borettslaget sitt kontor og den øvrige del av lokalene leies ut til barnehage (Stiftelsen Hoffsgrenda barnehage) på dagtid.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

21.05.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Fra husordensregler: De beboere som ønsker det, kan anskaffe hund. Betingelsene for dette er at borettslagets skjema for dyrehold undertegnes. De plikter som følger av dette skjemaet må overholdes strengt. Særlig skal nevnes båndtvang (hele året) på borettslagets eiendom, samt plikt til umiddelbar fjerning av ekskrementer. Brudd på reglene for dyrehold kan medføre plikt til fjerning av dyret, eller salg av boretten. Det er ikke tillatt å holde katt med unntak av en rendyrket innekatt, erklæring om dyrehold i borettslaget må undertegnes. Katt i pensjon er ikke tillatt.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 84337231.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig:
kr 1 848 068
Som sekundærbolig:
kr 6 653 046

Eiendomsskatt

Det er eiendomskatt i kommunen.
Denne andelen betaler eiendomsskatt 4 ganger i året. Mai, juni, oktober og november er det et påslåg i felleskostnadene på kr 985 kr.
Totalt 3.940 kr i året for 2019. Eiendomsskatten og satsen kan endres ved politiske beslutninger.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.455,- pr. md. pr 01.04.2019
Herav:
Felleskostnader 3.352,-
Brensel 890,-
Nedbetaling lån 1.749,-
Vedlikeholdsfond 116,-
Canal Digital 348,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

298.500 kr pr 01.04.2019

Lånevilkår

Borettslaget har et lån gjennom Eika banken.
På denne andelen er det 298.000 kr igjen pr 01.04.2019.
Restløpetid er 17 år og 1mnd. Flytende rente på 2,15 %.
EIKA2-152108472. Annuitetslån. Restsaldo på hele lånet til borettslaget: 81.892.607,-
Flytende rente pr nå 2,15%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Skoeyen terrasse 15-16-17 - Boligblokk - Ferdigattest - 1989

Utleie

Utleie av hele leiligheten må godkjennes av borettslagets styre. Ingen har anledning til å flytte inn før godkjenning er gitt. Se borettslagets vedtekter § 4-2. Kommentarer. Det er viktig å merke seg at den som eier leiligheten er den ansvarlige overfor borettslaget om forhold som angår leiligheten, også om eieren ikke selv bor i leiligheten.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1981/23551-1/105 Erklæring/avtale
17.09.1981

Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
1982/3973-1/105 Best. om adkomstrett
12.02.1982
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:493

1982/11038-1/105 Best. om adkomstrett
27.04.1982
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:492
Bestemmelse om biloppstillingsplass

1981/13204-1/105 Registrering av grunn
26.05.1981

Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:4
1981/924229-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet:
21.08.1981
Gnr. 3 bnr. 480

1981/924261-1/105 Sammenslåing
21.08.1981
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:480

1982/3972-1/105 Registrering av grunn
12.02.1982
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:493

1982/11037-1/105 Registrering av grunn
27.04.1982
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:3 Bnr:492

1994/2408-1/105 Målebrev
13.01.1994

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Planprogrammet er første fase i arbeidet med reguleringsplaner for Fornebubanen og tilknyttet byutvikling fra Lysaker til og med Skøyen, som kan ses på som en utvidelse av Fjordbyen. Planprogrammet redegjør for videre planarbeid og planprosess.

Områderegulering av Skøyen:
https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#593908,6644333,8
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201414412

Nedre Skøyen vei 24 - 26 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av boliger og etablering av tursti
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201804004

Totale kostnader

6 300 000,- (Prisantydning)
298 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 598 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 613 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæring, energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Kristoffer Just Johannessen

Ref.: 701180208