Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Mikkel Revs vei 2, 0688 Oslo

Pen og arealeffektiv 1-roms med sovealkove - Vestvendt balkong - Gode solforhold - Lave felleskostnader

Prisantydning

2 500 000,-

BRA/P-rom

35 kvm / 35 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 585 525 kr
Prisantydning
2 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
85 525 kr
= Totalpris
2 585 525 kr
Felleskostnader
1 783 kr/mnd
Antall rom
1
Antall soverom
1
Primærrom
35 kvm
Bruksareal
35 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1969
Energimerking
Rød F
Mats_lehmann

Mats Lehmann

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Her har du nærhet til det meste! Få minutters gange til Rema 1000 som er nærmeste dagligvarebutikk. Gangavstand også til Bøler senter med godt utvalg av butikker og servicetilbud. Dette omfatter blant annet stor matbutikk med ferskvaredisk, jernvarehandel, vinmonopol, interiørbutikker, kafé og frisør. Ønsker man å handle andre steder er det kort kjøretur til Bryn senter, Tveita senter eller Lambertseter senter, som alle kan by på et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. I tilknytning til sistnevnte ligger også Symra Kino med sine to kinosaler. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til Ulsrud T-banestasjon, hvor linje 3 enkelt tar deg til Oslo sentrum med alt det innebærer av fasiliteter og tilbud. Her finnes også bussholdeplass hvor buss 76 (Hauketo-Helsfyr), 79 (Homlia-Grorud), nattbussen N3 og flybussen stopper. I tillegg stopper buss 78 (Østensjø Ring) noen minutter unna boligen. Det er med andre ord meget god offentlig kommunikasjon i området!

Videre kan nærområdet by på flotte grønt- og turområder, samt ulike fritidsaktiviteter. Nærhet til Østmarka gjør mulighetene mange. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade eller fiske i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Her er det rikt utvalg av lysløypenett og sykkelstier! I tillegg til Østmarka er det kun noen minutters sykkeltur fra boligen til Haraløkka idrettsanlegg. Østensjøvannet ligger også i nærområdet, med omkringliggende friområder. Området rundt Østensjøvannet er vernet som naturreservat og er en av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder. Bøler bad ligger ved siden av senteret, og det varme vannet gjør det til et populært sted for små og store. I tillegg har man flerbrukshallen ved siden av Bøler skole. Boligen ligger innenfor bomringen.

Areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm

Standard

Velkommen til Mikkel Revs vei 2; En meget tiltalende 1-roms leilighet med praktisk sovealkove og pent kjøkken fra 2010. Leiligheten ligger i 1 underetasje og 2.etasje fra bakkeplan med flott, solrik balkong på hele 12 kvm.

Entré: Med plassbygget garderobeskap og gode muligheter for oppbevaring av sko og yttertøy. Eikeparkett på gulv og nyere dørcalling med åpner.

Stue: Lys stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Plass til både sofa og spisebord. Fra stuen er det utgang til flott vestvendt balkong på hele 12 kvm.

Kjøkken: Åpent kjøkken med pen kjøkkeninnredning fra 2010. Kjøkkeninnredning bestående av slette lakkerte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator og opplegg til vaskemaskin. Integrert stekeovn, koketopp og kjøl/fryseskap. Eikeparkett på gulv.

Sovealkove: Stuen er avdelt slik at man får en separat sovealkove. God plass til seng og garderobeskap. Garderobeskap fra 2019 medfølger. Eikeparkett på gulv.

Baderom: Flislagt bad/wc fra 2002 med dusjnisje, servant, speil, overlys og wc. Varmekabler i gulv. Badet er pusset opp i regi av sameiet i 2002 med nye sluk, overflater, røropplegg og membranløsninger.

Balkong: Fra stuen er det utgang til flott vestvendt balkong med gode solforhold. Balkongen er på hele 12 kvm og er utstyrt med tregulv og elektrisk markise fra 2011.

Annet:
* 1 bod på etasjeplan på ca. 2,4 kvm.
* Vinduer og balkongdør fra 2005.
* Innenfor bomringen.
* Kort vei til offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikk/senter

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovn i stuen.

Tomten

Andel i 15460 kvm eiet tomt.

Parkering

Sameiet har egen privat parkeringsplass foran blokken som er til disposisjon for sameiets beboere og gjester. Plassene er ikke nummerert. Videre er det gateparkering etter gjeldende regler.

Dyrehold

I henhold til sameiets husordensregler er det ikke tillatt å holde dyr. Dette er et absolutt krav.

Felleskostnader

1 783,-
Kabel-tv tjenester, trappevask, felles forsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter og kapitalkostnader.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Forretningsfører informerer om at sameiet ikke har felles lån per dags dato. Innestående midler utgjør heller ikke noe vesentlig beløp.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Utleie

Det er mulig å fremleie leiligheten, men styret eller forretningsfører skal varsles

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boiligformål.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 625,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
68 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
85 525,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 585 525,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 19.05.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Ref.: 718190017

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.