Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Johan Castbergs vei 15 T, 0673 Oslo

Moderne, romslig rekkehus - unik beliggenhet i markagrensen - ski inn-/ut!

Prisantydning

5 800 000,-

BRA/P-rom

123 kvm / 123 kvm

Boligtype

Rekkehus

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 807 960 kr
Prisantydning
5 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
5 807 960 kr
Felleskostnader
3 528 kr/mnd
Antall rom
6
Antall soverom
4
Primærrom
123 kvm
Bruksareal
123 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Rekkehus
Kommune
Oslo
Byggeår
2007
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Velkommen til et moderne og romslig rekkehus med en unik beliggenhet og Østmarka rett utenfor inngangsdøren! Her er det bare å spenne på seg skiene "på trappa" og seile rett ut i markas mange ski- og lysløyper samt turstier på sommeren. Boligen ligger stille, tilbaketrukket og usjenert i et barnevennlig og bilfritt boområde omkranset av skogen. Nærhet barnehager og skoler, kort vei til nærsenter og offfentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Nærhet til Trosterud skole samt Lutvann barneskole og Haugerud ungdomsskole. Gangavstand til Trosterud og Haugerud nærsenter. Nærmeste bussholdeplass er Haukåsen skole og ligger ca. 4 min fra boligen. Fra Trosterud T-banestasjon (ca. 15 min. til sentrum) er det avgang fire ganger i timen. Handleturen kan også legges til Tveita eller Alna Senter, Ikea, Coop Obs eller Rema 1000. Kort gangvei inn til Lutvann, som er et av Oslomarkas beste badevann. Ellers er det bare å velge mellom markastuene Rustadsaga, Mariholtet eller Skullerudstua.

Byggemåte

Rekkehus oppført i 2007 med yttervegger i utfyllende trebindingsverk. Isolasjonsprinsipp fra byggeår. Utvendig kledd med liggende beiset/malt trepanel. Leilighetsskillende vegger i treverk. Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass fra 2007. Hvitlakkert ytterdør med glassfelt fra byggeår. Terrassedører med 2-lags isolerglass fra 2007. Pulttak takkonstruksjon i treverk, antatt tekket med takmembran/asfaltbelegg. Takrenner, nedløpsrør og beslag i lakkert stål.

Innhold

Romslig, moderne rekkhus med 4 soverom, 2 bad/wc, loftsstue i tillegg til stor stue/spiseste og 2 vestvendte terrasser.

1.(51/46 kvm): Entre, trappegang, bad/wc, vaskerom og 2 soverom.
Uteplass/platting på ca. 6 m² v/ inngangsparti og 2 uteboder på ca. 3 m² og 4 m² v/inngangsparti. Utgang fra et soverom til østvendt terrasseplatting på ca. 13 m².

2.(51/46 kvm): Soverom, kjøkken i åpen løsning mot stue og spisestue.
Utgang fra stue til vestvendt veranda på ca. 13,5 m².

3.(35/31 kvm): Stue, soverom og bad/wc.
Utgang til vestvendt terrasse på ca. 11 m² og utebod på ca. 3,2 m².

Areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 137 kvm

Standard

Boligen holder god standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår med normalt ivaretatt og vedlikeholdt. Boligen fremstår i stor grad med standard fra byggeår. Vedlikehold og standardheving i senere tid: Bygget ut veranda i 2.etasje og bygget utebod i 1.etasje i 2014. Bygget terrasseplatting i 1.etasje i 2016. Utvendig trekledning beiset i regi av borettslaget i 2015. Satt inn skyvedørsgarderobe i et soverom 1.etasje i 2010. Satt inn ny induksjon platetopp i 2012 og ny integrert stekeovn i 2015. Kjøkkenventilator oppgradert med ny viftemotor i desember 2018 samt ny kondensator i januar 2019. Ellers er innvendige overflater malt i perioden 2017-2018.

Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning med hvite glattlakkerte fronter, laminerte benkeplater, nedfelt oppvask-/skyllekum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, keramiske fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, ett vitrineskap, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt nedfelt induksjon platetopp og integrert stekeovn. Avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap i nisje. Flexit avtrekksventilator over kokesone.

Bad/wc 1. etasje: Flislagt med gulvvarme. Vegghengt toalett og innebygget sisterne, servantinnredning med hvitlakkerte glatte fronter, underskap, heldekkende servant, ettgreps servantarmatur, innfliset veggspeil, sideskap og lysarmatur. Separat dusjhjørne rett på gulv med innfellbare glassdører, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Vannrør i plast type rør-i-rør rørsystem. Plastsluk med klemring og avløpsrør i pvc/plast. Mekanisk avtrekk, vindu.

Vaskerom: 198 liter varmtvannsbereder fra 2006, fordelerskap rør-i-rør system, skyllekum i rustfritt stål, ettgreps blandebatteri, samt opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i kobber og plast type rør-i-rør system. Sluk og avløpsrør i pvc/plast. Mekanisk avtrekk. Oppvarming med panelovn.

Bad/wc 3. etasje: Flislagt med gulvvarme. Vegghengt toalett og innebygget sisterne, servantinnredning med hvite glattlakkerte fronter, underskap, heldekkende porselenservant m/ettgreps servantarmatur, speilskap og lysarmatur. Separat vegg-til-vegg dusjnisje rett på gulv med skyvedører i glass, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Vannrør i plast type rør-i-rør rørsystem. Plastsluk med klemring og avløpsrør i pvc/plast. Mekanisk avtrekk, vindu.

Øvrig standard med 3-stav eikeparkett i stue og soverom i 3. etg., 3-stav eikeparkett i stue/kjøkken og soverom i 2.etg., 3-stav eikeparkett i entre, trappegang og 2 soverom i 1. etg.. Gulvbelegg m/sluk i vaskerom. Innvendige veggoverflater består av malte slette flater og malt tapet i lyse og nøytrale farger.
Himlinger med takess (himlingsplater) i alle rom.

Utgang fra stue i 3. etg.til vestvendt takterrasse på ca. 11 m². Spaltegulv i impregnert trevirke. Gelender/rekkverk i treverk med malt bordkledning og glassfelt. Stikk-/strømuttak og elektrisk betjent solmarkise. Adkomst til utebod m/strømuttak på ca. 3,2 m². Utgang fra stue i 2. etg.til vestvendt veranda på ca. 13,5 m². Spaltegulv i impregnert trevirke. Gelender/rekkverk i treverk med malt bordkledning og glassfelt. Vestvendt overbygget platting i 1. etg. på ca. 6 m² v/inngangsparti. Adkomst til 2 uteboder m/ strømuttak på ca. 3 m² og 4 m². Trapp ned til hageareal. Utgang fra et soverom til østvendt terrasseplatting på ca. 13 m².

198 liter varmtvannsbereder fra 2006 lokalisert i vaskerom. Vannrør i plast type rør-i-rør system tilkoblet fordelerskap. Sluk og soil-/avløpsrør i pvc/plast. Boligen har sentralstøvsuger. Utekran/ vannuttak ved terrasseplatting øst side. Naturlig ventilasjon av boligen med friskluftstilførsel via luftespalter i vinduer, samt mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom. Flexit agregat lokalisert i kjøkkenskap over ventilator. Kjøkkenventilator oppgradert med ny viftemotor i desember 2018, samt ny kondensator i januar 2019.

Utstyr

-Telenor kabel-tv og internett tilknytning.
-Tv-uttak i stue og soverom 3.etg samt stue og soverom 2.etg.
-Verisure boligalarm.
-Sentralstøvsuger med 1 uttak i hver etasje.
-Elektrisk styrt solmarkise på takterrasse (3.etg).
-Utebelysning v/inngangsparti.
-Strømuttak i alle 3 uteboder (1.etg og 3.etg).
-Skyvedørsgarderobe i entre og et soverom i 1.etasje.
-Frittstående garderobeskap i 3 soverom

Oppvarming

Elektrisk. Pipeløp med mulighet peisovn.

Tomten

Boligen disponerer naturlig del av hage/tomt på begge sider av boligen opparbeidet med terrasseplatting og diverse beplantninger .Felles eiet tomt for borettslaget på ca. 8.228 m² opparbeidet med plen- og grøntområder, beplantninger og prydbusker, lekeareal og sittegrupper, samt asfaltert adkomst, internveier og parkeringsareal.

Parkering

Med boligen følger 2 garasjeplasser i avlåst fellesanlegg. Ellers gjesteparkering på borettslagets felles parkeringsareal. Forøvrig parkering på området etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS

Borettslaget

Castbergtunet borettslag, or.nr, 990606943.

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Forsikring

Felles forsikring i Gjensidige med polisenr. 79345418.

Felleskostnader

3.840,- inkl. garasje, grunnpakke Canal-Digital, avsetn. vedlikeholdsfond, andel felles forsikring og vanlige kommunale avgfter.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: kr 0,-./Andel formue kr 21.968,- (tall pr.31.12.2017)

Lånevilkår

Borettslaget har et lån: Lånenr.HANBAN-90537029071 - Annuitet - Restsaldo 21.036.245,- Restløpetid 19 år 8 md. - Terminer pr.år12 - Flytende rente på 2,25% - Leil. andel kr 0,-..

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 807 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190018