Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Søster Mathildes gate 4 A, 1476 Rasta

Moderne 3-roms selveier - 15 kvm terrasse - garasje - heis- trappefritt - stille - sentralt!

Prisantydning

3 150 000,-

BRA/P-rom

54 kvm / 54 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 243 770 kr
Prisantydning
3 150 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
93 770 kr
= Totalpris
3 243 770 kr
Felleskostnader
2 620 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
54 kvm
Bruksareal
54 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Lørenskog
Byggeår
2016
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Moderne 3-roms leilighet oppført 2016. Sentralt beliggende med kort vei til kjøpesenter og offentlig kommunikasjon. Stille og barnevennlig beliggenhet. Kort vei til barnehager og skoler. Flotte utearealer og lekeplasser. Rett ved Triaden kjøpesenter. Ingen fellesgjeld og Ingen forkjøpsrett.Balansert venlitasjonssystem. Opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel på badet. Vestvendt terrasse på ca. 15 m². Heis. Garasje. Felles varmtvann og fyring. Kabel-TV og bredbånd fra Altibox. Lave felleskostnader. Selveier - mulighet for utleie! Bod på 8m².

Beliggenhet

Søster Mathildes gate 4 A er sentralt beliggende med kort vei til det meste. Området er særdeles attraktivt for deg som ønsker å bo i grønne og rolige omgivelser, og likevel ha alt av fasiliteter i gangavstand. Her finnes bl.a. Lørenskog senter som er kjent som Triaden beliggende rett utenfor døra med alt du trenger til den dagligvarehandelen. For et større utvalg kan du ta turen til populære Metro senter og Lørenskog Hus. Godt kollektivtilbud med bussholdeplass rett utenfor. Videre så finnes det en bussterminal ved Lørenskog stasjon med gode forbindelser. Avstand til Oslo ca. 15min og Gardermoen ca. 25min.

Det er også flere treningssentre å velge mellom i gangavstand. Hvis du er glad i friluftsliv så byr bydelen på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her finner du marka som en nær nabo med opparbeidede turstier sommer som vinter. Nærområdet er også kjent for populære Losby Golf med både 9 og 18 hulls baner.

Bebyggelse

Boligblokk over 6 etasjeplan med garasjeanlegg i kjelleretasje oppført i 2016. Bygningen er fundamentert med støpte betongkonstruksjoner til antatt faste stabile masser/grunn. Støpt betongsåle og grunnmur i armert betong. Drenering antas utført ihht. praksis for byggeår. Etasjeskillere i prefabrikkerte betongelementer med v-skjøt. Bærende konstruksjoner i betong og stål, samt utfyllende bindingsverk i mellomliggende fasader. Utvendige fasader forblendet med teglstein, fasadeplater og trepanel. Flat takkonstruksjon antatt tekket med takpapp/ asfaltmembran. Beslag, takrenner og nedløp i stål. Taket ble ikke besiktiget. Adkomst til leiligheten via felles oppgang med trapper/repos i betong og flislagt gangareal. Heisadkomst fra garasjeplan til leilighetens etasjeplan.

Innhold

Entré, bad/wc/vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom.
+kjellerbod på ca 8 kvm.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

Standard

Lys og pen leilighet med god planløsning og stor vestvendt terrasse på ca. 15 m² med gode solforhold. Leiligheten er oppført i 2016 og fremstår som moderne med oppvarming med fjernvarme, varmtvann med fellesanlegg og balansert ventilasjon. Trappefritt med heis fra garasjeplan til leiligheten.

Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning med hvite glatte/laminerte fronter, grå laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, malte flater og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt integrert keramisk platetopp og stekeovn (Bosch). Avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap. Flexit avtrekksventilator over kokesone, luftbehandlingsaggregat lokalisert i overskap.

Bad/wc/vask: Bad/wc/vaskerom er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med hvite glatte fronter, servantskap, heldekkende servant m/ettgreps servantarmatur, speil med lysarmatur. Separat dusjhjørne rett på gulv med nedfliset dusjsone, innfellbare glassdører, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrig standard med 3-stav eikeparkett i entre, stue/kjøkken og i begge soverom. Veggoverflater består hovedsakelig av sparklede og malte slette overflater i lyse og nøytrale farger. Nedsenket hvitmalt gipshimling i entre. Hvitmalte betongelementer med synlig v-skjøt i øvrige rom.

Utgang fra stue til vestvendt markterrasse belagt med betongheller. Markterrasse ble opplyst å være ca. 15 m².. Det er montert utebelysning og stikk-/strømkontakt.

Utstyr

-Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Friskluftstilførsel til oppholdsrom samt avtrekk/avsug fra kjøkken og bad/wc/vaskerom. Avtrekksventilator i kjøkken.
-Fabrikklakkert brann- og lydklassifisert (B30/db35) entredør. Terrassedør med 2-lags isolerglass fra 2016. Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass fra byggeår.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming av boligen tilknyttet fjernvarme. Radiatorer i oppholdsrom samt gulvvarme på bad/wc/vaskerom. Varmt forbruksvann kommer også fra fellesanlegg.

Tomten

Felles eiet tomt for sameiet på ca. 5056.5 m² opparbeidet med steinbelagte gangstier, gressplen, beplantninger, prydbusker og trær samt sittegrupper og lekeareal. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Parkering

Leiligheten har egen garasjeplass i avlåst fellesanlegg i byggets underetasje.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS.

Sameiet

Fasit Sameie

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.620,- pr. md.
Herav:
Garasje 150,-
Akonto fjernvarme 583,-
Felleskostnader 1.588,-
TV/bredbånd 299

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 0,-/Andel formue kr 10.699,-(alle tall pr.31.12.2018)

Lånevilkår

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at evt. fellesgjeld i sameiet og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Søster Mathildes gate 2/4/6.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål

Totale kostnader

3 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-))
5.750,- (Eierskiftegebyr forr.fører)
--------------------------------------------------------
95.650,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 245 650,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190056