Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Bøkkerveien 26, 0579 Oslo

Moderne 2-roms hjørneleilighet i nyere bygg fra 2018 | Garasjeplass | Balkong | Heis | IN og sikringsordning | Bør sees!

Prisantydning

2 300 000,-

BRA/P-rom

45 kvm / 45 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 896 960 kr
Prisantydning
2 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 589 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
3 896 960 kr
Felleskostnader
8 524 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
45 kvm
Bruksareal
45 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Bøkkerveien 26
Kommune
Oslo
Byggeår
2018
Energimerking
Grønn B
Mats_lehmann

Mats Lehmann

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

På Løren/Krydderhagen bor du sentralt og med lett adkomst til det meste. Du har 3 T-banestasjoner (linje 4 og 5) i nærheten og det er gode bussforbindelser med bl.a. 21-bussen fra Einars vei som tar deg raskt til Grunerløkka og sentrum/Majorstuen. Det er også kort vei til flybuss når det trengs. Med sykkelen kommer du også raskt dit du skal, og på Løren finner du bysykkelstativ.

Bydelen er i rivende utvikling og det bygges flere butikker i nærområdet, samtidig som Økern senteret utvikles til å bli et spennende nytt senter der det er forespeilet ca. 150 butikker.

"Vinslottet" ligger rett ved og her planlegges det matbutikk og diverse andre butikker. Foreløpig er leieavtale inngått med følgende aktører/konsepter: Spar (dagligvare), Norli (bokhandel), Apotek 1, Samson (bakeri/pizzeria), Modern Design (frisør)

Barnehagen i Krydderhagen skal stå ferdig ca. første kvartal 2019.

Det er godt med grøntlunger i området med gang- sykkelvei imellom.

Areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Standard

Velkommen til visning i Bøkkerveien 26; En meget moderne og innbydende 2-roms i nybygg fra 2018! Leiligheten holder en meget god standard og fremstår med blant annet lekkert kjøkken og delikat flislagt bad. Som hjørneleilighet har stuen og kjøkken flere vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til sydøstvendt balkong på ca. 7.kvm. Det er heis i oppgangen, slik at trappefri adkomst er mulig og leiligheten disponerer 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Entré: Med skyvedørsgarderobe med speilfronter og gode muligheter for oppbevaring av sko og yttertøy. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

Stue: Lys og delikat stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fin plass til både sofa og spisebord. Fra stuen er det utgang til romslig balkong. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate og fliser over benk. Ventilator og integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

Bad/wc: Lekkert flislagt baderom med plassbesparende inn- utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter, veggklosett og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og vannbåren gulvvarm.

Soverom: Et godt soverom med god plass til dobbeltseng. Rommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe med speildør og har eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

Balkong: Fra stuen er det utgang til romslig sydøstvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen har tregulv, belysning og strømuttak.

Annet:
* Garasjeplass i felles garasjeanlegg
* Balansert ventilasjon.
* Heis.
* Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. (IN-ordning)
* Kjellerboder på 3,5 og 5,1 kvm.
* Nybyggsgaranti i fire år
* Lave kjøpsomkostninger. Ingen dokumentavgift.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad/wc. Akonto fjernvarme (315,-) er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Andel i 500,9 kvm eiet tomt. Fellesområdene er pent opparbeidet med plen, beplantningt og gangstier.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

Felleskostnader

8 524,-
A-konto fjernvarme, digital-TV/bredbånd, kapitalkostnader, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjenester. I tillegg til felleskostnadene kommer kr. 250 pr mnd for garasje.

Lånevilkår

Andel fellesgjeld kr 1.589.470,- pr. 01.03.2019.
Kapitalkostnader kr. 6.072,-

Borettslaget har et annuitetslån med følgende betingelser;
restsaldo kr 57.007.536,-, restløpetid 28 år 11 mnd. 2,05 % flytende rente pr. 21.03.2019. Andel saldo: 1.588.470,-

Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Dersom man ønsker det kan fellesgjelden innfris i sin helhet eller med min. kr 60 000,- inntil to ganger i året 30.04 og 30.09 (etter avtale med forretningsfører). Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter, som kreves inn sammen med felleskostnadene. Dersom hele fellesgjelden innfris, vil felleskostnadene reduseres med ca. kr. 6.072,- pr. mnd. Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Ja. Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse fra 2018.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 300 000,- (Prisantydning)
1 589 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 889 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 896 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 29.03.2019og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart, nabolagsprofil, energiattest forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Ref.: 718190008