Hopp til innholdet

Steinar Gulbrandsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Oppsal

Steinar er utdannet ved BI, og har høy fokus på kvalitet i alle ledd - helt fra signering av oppdraget til overtagelse av boligen. Han har jobbet som eiendomsmegler i over åtte år og er født, oppvokst og bosatt i nærområdet.

En boligkjøper kjøper mer enn kun en bolig. Beliggenhet betyr også mye. Potensielle kjøpere vil vite om alt fra barnehager, skoler, butikker, T-bane og skiløyper. Derfor er det viktig at din eiendomsmegler er lokalkjent i området, og kan svare på alle spørsmål en potensiell kjøper måtte ha.

Etter mange år i bransjen vet Steinar hva ulike kjøpere lurer på og hva som er viktig for dem ved et boligkjøp.

  • Meget dyktig megler som anbefales. Steinar ble valgt på bakgrunn av god lokalkunnskap med meget gode salg i området. Vi hadde en god dialog gjennom hele prosessen. Han kom med gode konkrete tips og innspill underveis, og vi er kjempefornøyd med salget.

    Eiendomsmeglerguiden.no

  • Topp ekspertise. En meget bra megler som jeg også har brukt en gang før. Visste jeg kom til å få et bra salg og jeg hadde rett. Anbefales.

    Eiendomsmeglerguiden.no

  • Jeg hadde flere meglere innom for å gi meg en tilbakemelding/pris på salg. Valget falt på Steinar, fordi han var godt forberedt til første møte med meg. Gjennom hele prosessen har vi hatt god kontakt. Alt jeg lurte på og alt jeg måtte gjøre fikk jeg god informasjon om når jeg trengte det. Han fremstår veldig profesjonell og tar alt seriøst. Veldig fornøyd med all hjelp jeg fikk av Steinar.

    Eiendomsmeglerguiden.no

Mine boliger

Laster...