Hopp til innholdet

Monika Hellenes Sogn

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Vestfold

Jeg har en Bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Handelshøyskolen i Oslo. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Tønsberg og omegn siden 2007.

Jeg elsker jobben min og gjennomfører den med stor innsats og et brennende engasjement. Hvert eneste boligsalg er unikt og jeg er opptatt av at kundene alltid skal føle seg trygge og ivaretatt. Det er mange beslutninger som skal tas og store verdier som skal forvaltes når man skal selge bolig. Ditt valg av eiendomsmegler vil være avgjørende for å oppnå det beste resultatet. Jeg er klar for å følge deg under hele prosessen ved ditt salg. Mitt viktigste mål er fornøyde kunder. Om du ønsker en ydmyk, tilgjengelig, ryddig og entusiastisk eiendomsmegler, så velg meg!

Dette sier mine kunder om meg:

 «Megleren jeg brukte ved salg av min bolig er vel den beste jeg kunne få. Monika er unik. Hun utstråler tillit, vennlighet, hjelpsomhet og god menneskelighet!»

«Veldig flink megler med god lokalkunnskap. Jeg er veldig fornøyd.»

  • Megleren jeg brukte ved salg av min bolig er vel den beste jeg kunne få. Monika er unik. Hun utstråler tillit, vennlighet, hjelpsomhet og god menneskelighet!

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...