Hopp til innholdet

Lene Lian

Eiendomsmegler

Vestfold

Jeg utdannet meg på Handelshøyskolen BI i Oslo for 17 år siden. Jeg jobbet noen år som megler i Oslo før jeg flyttet tilbake til hjembyen min Tønsberg, og her har jeg jobbet som megler siden.

Mitt store engasjement, brede erfaring og lokalkunnskap har gjort at jeg har lykkes meget godt! Jeg er opptatt av god service og oppfølging, og ivaretar alle mine kunder med stor trygghet! 

Dette sier mine kunder om meg:

«Lene Lian har vært svært flink til å informere meg som selger om alt som har med salget av boligen å gjøre. Hun har hele tiden vært tilgjengelig, og hun har lyttet til og etterkommet mine ønsker. Jeg tror ikke jeg kunne fått en bedre megler. »

«Kjempebra megler, blir ikke bedre!!! Har hatt samme megler tidligere og er like fornøyd nå som den gang

«Har følt meg veldig ivaretatt fra dag en av megler. Hun har en god og positivt holdning, så hun fikk meg som selger til å føle meg trygg på at jeg hadde valgt rett megler. Lene blir anbefalt videre av meg.»

  • Lene Lian har vært svært flink til å informere meg som selger om alt som har med salget av boligen å gjøre. Hun har hele tiden vært tilgjengelig, og hun har lyttet til og etterkommet mine ønsker. Jeg tror ikke jeg kunne fått en bedre megler.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Kjempebra megler, blir ikke bedre!!! Har hatt samme megler tidligere og er like fornøyd nå som den gang.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Har følt meg veldig ivaretatt fra dag en av megler. Hun har en god og positivt holdning, så hun fikk meg som selger til å føle meg trygg på at jeg hadde valgt rett megler. Lene blir anbefalt videre av meg.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

Mine boliger

Laster...