Hopp til innholdet

Kim Jonassen

Eiendomsmegler

Vestfold

Jeg har jobbet som megler i over 16 år, og har solgt borettslagsleiligheter, selveierleiligheter, aksjeleiligheter, rekkehus, eneboliger, tomter, hytter med mer.

Dersom du ønsker en erfaren, motivert, engasjert og positiv megler, så bør du ringe meg! 

Dette sier mine kunder om meg:

«Kim Jonassen var meget profesjonell og hyggelig hele prosessen, rett og slett knallbra!! »

«Veldig fornøyd med megler!! Hadde egentlig valgt en annen megler først, men fikk ikke den helt gode «magefølelsen». Så ble vi anbefalt Kim i OBOS og kunne ikke vært mer fornøyd. Han er imøtekommende og serviceinnstilt. SUPERFORNØYD, og vil klart anbefale ham til andre.»

«Takket være megleren oppnådde jeg maks utbytte ved salget, jeg var klar for å akseptere bud, men ble rådet til å vente og se hva som skjedde etter meglers ringerunde til interessenter. Dette ga maks utslag og budrunde. Veldig bra og veldig rolig. Profesjonelt.»

  • Kim Jonassen var meget profesjonell og hyggelig hele prosessen, rett og slett knallbra!!

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Veldig fornøyd med megler!! Hadde egentlig valgt en annen megler først, men fikk ikke den helt gode «magefølelsen». Så ble vi anbefalt Kim i OBOS og kunne ikke vært mer fornøyd. Han er imøtekommende og serviceinnstilt. SUPERFORNØYD, og vil klart anbefale ham til andre.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Takket være megleren oppnådde jeg maks utbytte ved salget, jeg var klar for å akseptere bud, men ble rådet til å vente og se hva som skjedde etter meglers ringerunde til interessenter. Dette ga maks utslag og budrunde. Veldig bra og veldig rolig. Profesjonelt.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

Mine boliger

Laster...