Hopp til innholdet

Hung C. Nguyen

Eiendomsmegler MNEF

Kalbakken

Hung har jobbet som megler i ti år og har opparbeidet seg en solid kunnskap om boligmarkedet. Han har siden starten av karrieren vært blant de mestselgende meglerne i OBOS Exact eiendomsmeglere, og er tidligere kåret til årets megler.

Med Hung som din megler kan du forvente høy servicegrad, god oppfølging, tilgjengelighet og en topp motivert megler. Du som kunde kan føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Ta kontakt for gjennomgang av salgsprosessen og et tilbud på salg av din bolig.

  • Jeg kan med glede gi Hung mine beste anbefalinger. Han er kunnskapsrik, hyggelig og følger opp alle avtaler gjennom hele prosessen. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg med han som min megler. Super fagmann!

    Kundeundersøkelse

  • Megler med grundig rutine i forhold til hele salgsprosessen. Gode og informative råd i forhold til salg av oppussingsobjekt. Utrolig effektiv og nøyaktig ikke minst under budrunden. En megler med stor entusiasme og gåpå humør.

    Kundeundersøkelse

  • Jeg har brukt denne megleren ved to salg. Begge ganger har jeg opplevd Hung Nguyen som en profesjonell og tillitsvekkende megler. Han har et behagelig vesen, og oppnår gode priser. Han er sikker i utførelsen av jobben sin.

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...