Hopp til innholdet

Houssam Zrelli

Eiendomsmegler

Kalbakken

Houssam er en faglig sterk megler og er alltid tilgjengelig. Han har opparbeidet seg bred kunnskap om boligmarkedet, og sørger for en god og behagelig salgsprosess for deg som selger. Houssam kan vise til meget gode salgsresultater, og er alltid på jakt etter å oppnå høyest mulig pris. 

Ingenting er tilfeldig ved et salg! Houssam tilbyr høy grad av service, profesjonalitet, lojalitet og ærlighet. Et godt salg krever nøye planlegging og gode forberedelser. Houssam jobber tett i oppfølgingen, og er 100 prosent fokusert på alle oppdrag.

  • Houssam B.C. Zrelli har vært en dyktig megler i forbindelse med salg av min leilighet. Han har vist god profesjonalitet, lojalitet og ærlighet, og han har vært en god rådgiver i forbindelse med budrunde og visninger. Jeg kan varmt anbefale han som megler for andre som vil selge boligen sin.

    Kundeundersøkelse

  • Leiligheten ble solgt 300.000 over takst i en periode der boligmarkedet var relativt rolig. Vi var svært fornøyd med Houssams jobb, og anbefaler ham på det varmeste. Vil legge til at det ble satt rekord på kvm pris i bygården pga dette salget!

    Kundeundersøkelse

  • Du har vært helt utrolig dyktig! Takker deg for du har alltid vært tilstede på telefon. Svart meg på ting jeg har vært usikker på! Og fått meg til å føle meg trygg. Denne jobben du gjør er skapt for deg! Jeg er kjempefornøyd!! Takk!

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...