Hopp til innholdet

Hilde Skjauff

Eiendomsmegler

Vestfold

Jeg har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra høyskolen i Telemark og jobber som eiendomsmegler for OBOS eiendomsmeglere i Tønsberg. Jeg har solgt flere boliger i ditt nærområde og har god lokalkunnskap som vil komme deg til gode. Jeg er opptatt av god kvalitet i tjenesten og at du som selger skal få best mulig pris for boligen din. Kontakt meg i dag for et godt tilbud på salg av boligen din!

Dette sier mine kunder om meg:

«Meget ryddig og hyggelig megler. God oppfølging gjennom hele prosessen og svært hjelpsom. Kan trygt anbefales som sikkert valg!»

«Meget fornøyd med hele salgs prosessen. Godt fulgt opp og informert hele veien. Samt rask prosess. Anbefales.»

«Hilde var ryddig og pålitelig gjennom hele salgsprosessen. Hun var samtidig god til å lytte, og tok underveis hensyn til mine ønsker og behov når det gjaldt annonsering, visning etc. Hun kom med tips til styling av bolig etc. på en positiv måte, slik at det hun tipset om ikke ble en kritikk av boligen slik den fremsto da hun var her første gang. I selve salget var det tydelig at hun ønsket å være en god partner, både for kjøper og selger, noe hun var.»

Sjekk også: https://eiendomsmeglerguiden.no/hilde-skjauff hvor referansene mine kan kontaktes. Her står det også mer info om meg som megler, og mine salg.

  • Meget fornøyd med hele salgsprosessen. Godt fulgt opp og informert hele veien samt rask prosess. Anbefales!

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Jeg oppfatter Hilde Skjauff som en dyktig og ansvarsfull person som jobber til det beste for kunden. Hennes strategi ga optimalt av hva vi håpet å få.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

  • Megler var svært hyggelig og imøtekommende, og det var lett å samarbeide under hele prosessen.

    (Referanse: Gap Vision kundemåling)

Mine boliger

Laster...