Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Harry Fetts vei 5 B, 0667 Oslo

Lys og praktisk 2-roms seniorbolig for de over 55 år. Heis og balkong. - FASTPRIS

Prisantydning

707 000,-

BRA/P-rom

47 kvm / 47 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
1 265 960 kr
Prisantydning
707 000 kr
+ Andel fellesgjeld
551 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
1 265 960 kr
Felleskostnader
7 050 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
47 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
2000
Energimerking
Rød D
Mats_lehmann

Mats Lehmann

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Bryn i Østensjø Bydel. Umiddelbar nærhet til Bryn senter med et stort utvalg av butikker, spisesteder, kafeer og servicefasiliteter. Kort vei til store rekreasjonsområder som Østensjøvannet, fuglereservat og Østmarka med lysløyper. Leilighet med praktisk planløsning og uten terskler (høydeforskjeller på gulv). Leiligheten og bygningen er tilpasset personer med funksjonshemning eller funksjonsnedsettelse. Elektrisk åpning av inngangsdører. Bygget har heis, fellesrom og trimrom.

Standard

Lys og romslig leilighet med en praktisk planløsning. Leiligheten er tilrettelagt for eldre og bevegelseshemmende med god bredde ved dørene, og uten dørterskel. Bygget er fra 2000 og holder en god standard med bl.a. elektrisk åpning av inngangsdører, heis, fellesrom og trimrom. Leiligheten er klausulert for personer over 55 år i behov av slik leilighet p.g.a. alder, funksjonshemning eller funksjonsnedsettelse.

Gulv: Eikeparkett i stue, kjøkken, entré og soverom. Fliser på bad/wc.

Vegger: Malt strie i alle rom med unntak av baderom som har fliser.

Fast innventar: 2 garderobeskap på soverom.

Kjøkken: Moderne åpen kjøkkenløsnoing mot stuen. Kjøkkeninnredning med profilerte lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator og opplegg til oppvaskmaskin.

Baderom: Flislagt bad/wc fra byggeåret 2000. Bderommet har fin størrelse og består av dusj på vegg, servant, speil, skapinnredning med profilerte lakkerte fronter og 2 fronter med glass. Wc og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovner.

Tomten

Andel i 4881 kvm eiet tomt felles for borettslaget. Tomten og fellesarealene er opparbeidet med asfalterte interveier, gressplen, beplantning og lekeplass.

Parkering

Gateparkering ettter gjeldende bestemmelser. Det er gjesteparkering i borettslaget.

Styregodkjennelse

Ja. Bare personer over 55 år, og i behov av slik leilighet p.g.a. alder, funksjonshemning eller funksjonsnedsettelse. Disse utpekes av Oslo kommune, bydel Østensjø og styret i Borettslaget i fellesskap. Klausul om alder og funksjonshemning på kjøper og prisfastsettelse på boligen. Jfr § 2 - 1 3 ledd i vedtektene. Oslo Kommune v/bydelen og styret i borettslaget skal i felleskap utpeke og godkjenne ny andelseier. Jfr. vedtektene.

Dyrehold

All anskaffelse av større dyr (dvs katt og hund) må på forhånd godkjennes av styret. Lufting av kjæledyr er ikke tillatt på fellesarealene, balkong eller lignende. Kjæledyr skal alltid være i bånd i oppganger og øvrige fellesarealer. Beboere er også ansvarlig for at dette også blir overholdt når det gjelder dyr på besøk. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Felleskostnader

7 050,-
Felleskostnadene inkluderer bl.a. varmtvann, trappevask, kabel-tv, vaktmestertjeneste og nedbetaling av fellesgjeld m.m

Lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 551.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.19

Borettslaget har to lån med følgende betingelser pr 01.04.2019

Lånenr: HUS601-114461858
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 37.039.768-
Restløpetid: 11 år 8 mnd.
Kapitalkostnad: 4.131,-
Termin pr. år: 2
Type rente: fast rente
Rente: 1,30 %
Andel av saldo: kr. 531.301,-

Lånenr: OBOS01-98207557749
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr.1.388.445,-
Restløpetid: 7 år 9 mnd.
Kapitalkostnad: 229,-
Termin pr. år: 12
Type rente: flytende rente
Rente: 2,65 %
Andel av saldo: kr. 18.904,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Nei. Det foreligger brukstilatelse fra 2000.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

707 000,- (Prisantydning)
551 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 258 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 265 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 02.05.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart, nabolagsprfil, energiattest forside. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Ref.: 718190043