Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Jordal Terrasse 12, 0658 Oslo

Lys og flott 2-roms i 5 etg. med heis. VISNING UTGÅR! BOLIGEN SOLGT - BUD DIREKTE TIL SELGER.

Prisantydning

3 500 000,-

BRA/P-rom

54 kvm / 54 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 606 600 kr
Prisantydning
3 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
106 600 kr
= Totalpris
3 606 600 kr
Felleskostnader
2 136 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
54 kvm
Bruksareal
54 kvm
Etasje
5
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1991
Energimerking
Rød E
therese

Therese Eng

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Velkommen til visning i Jordal Terrasse 12: En pen 2-roms med meget god beliggenhet i populært sameie på Kampen / Jordal. Leiligheten oppleves som svært lys og romslig, med god planløsning og store gode rom. Boligen er i sin helhet nymalt i 2018 og det er lagt nye gulv i 2019. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong med gode solforhold. Det er store vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med sollys.

Entré: med god mulighet for oppheng og oppbevaring av sko og yttertøy. Dørcalling med åpner samt entrédør som er brann og lydklassifisert. Det er satt inn Yale doorman låssystem.

Stue: Stor og lys stue med god plass til sittegruppe og evt. andre møbler. Stuen er i åpen løsning mot kjøkkenet. Store vindusflate bidrar til at stuen oppleves som lys og luftig.

Kjøkken: med plass til hyggelig lite kjøkkenbord. Eldre velholdt kjøkkeninnredning med slette laminert fronter. Laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer kan følge etter avtale.

Bad/wc Romslig bad/wc bestående av dusjkabinett, servant med underskap, overskap med speilfronter og overlys. Det er også wc, ekstra skap og opplegg for vaskemaskin. Badet er pusset opp i 2018 med nytt sanitærutstyr, baderoms plater på vegger, malt belegg på gulv og malt himling.

Soverom: Stort soverom med god plass til dobbeltseng og andre møbler. God mulighet for stor garderobeløsning i del av soverommet.

Balkong: Fra stuen er det utgang til flott nordvestvendt balkong på ca. 6,5 kvm med fint utsyn og gode solforhold på dag- og kveldstid. Balkongen er rehabilitert i regi av sameiet i 2015/16.

Leiligheten har i sin helhet malte veggoverflater fra 2018, pene laminatgulv lagt i 2019 samt malte himlinger.

Annet:
- Sameiet har egen hjemmeside: www.jordalterrasse.no
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Kjellerboder på 2,6 kvm.
- Felles sportsbod.
- Heis i bygget.

Beliggenhet

Sameiet Jordal Terrasse er et stille og fredelig sameie som ligger meget sentralt med kort vei til trehusbebyggelsen på Vålerenga, Etterstad med sine flott turmuligheter langs Alnaelva, eller Kampen og Ensjø. Fra leiligheten er det 3 minutters gange til Ensjø T-banestasjon, hvor man kommer seg til sentrum på ca. 5 minutter. I tillegg til T-banens fire forskjellige linjer med hyppige avganger, finnes bussholdeplass med bl.a. buss nr. 20 og 37 i nærområdet. Kiwi nærbutikk i samme bygg og kort gange til Rema1000, apotek, frisør, restaurant, Fresh Fitness, S.A.T.S. m.m. I tillegg kort vei til hyggelige forretninger og serveringssteder på Vålerenga, Kampen og Tøyen, samt Tøyen bad og Botanisk hage. Flotte tur- og rekreasjonsområder på Valle Hovin, Jordal, Vålerenga og Kampen med både Kampen park og Kampen Økologiske Barnebondegård. Flere skoler (bl.a. Kampen skole 1.-7. klasse og Jordal ungdomsskole 8.-10. klasse) og barnehager innen 200-500 meters luftlinje. Det vil bli skiltet til annonsert visning. Se for øvrig vedlagt kartskisse.

Adkomst

Se kartskisse

Byggemåte

Boligblokk på 7 etasjer og kjelleretasje med garasjeanlegg som er oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Etasjeskillere i armert betong, fasader forblendet med malt teglstein og beiset panel mot balkonger og yttertak er tekket med papp/membran. Rehabiliteringer av balkonger ut utført i regi av sameiet 2015/16 med nytt StoPur EB 200 belegg.

Innhold

2-roms selveierleilighet beliggende i boligblokkens 5. etasje av totalt 6 etasjer og kjelleretasje med garasjeanlegg. Leiligheten er en romslig 2-roms består av entré, bad/wc, soverom, kjøkken og stue med utgang til nordvestvendt balkong på ca. 6,5m².

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovner i stue og soverom.

Tomten

12714 kvm eiet tomt felles for sameiet. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfaltert adkomst og internveier, beplantning, sittegrupper og lekeapparater. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Vanlig gateparkering etter gjeldene regler. Det er innført beboerparkering i området. Mulighet for leie garasjeplass.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS eiendomsforvaltning tlf. 22 86 55 00

Sameiet

Sameiet består av 315 seksjoner.
Sameiet Jordal Terrasse er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 875992902, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:

Jordal Terrasse 2-14
Gårds- og bruksnummer : 232, 433

Det er i årsmøte 2018 bestemt at styret skal utrede muligheten for å få grønne tak på Jordal Terrasse. Det vil innebære at styret får leverandører av grønne tak på befaring som gir et tilbud på legging av grønt tak, samt årlig vedlikehold. Når styret har hentet inn tilbud, møtes sameiet igjen og stemmer over om dette er noe som ønskes iverksettes, eller ikke.

Styret jobber videre med disse sakene:
•Etter mange års drift er heisene mye slitt. Styret tar sikte på å bytte samtlige heiser de nærmeste årene. Kostnadene beregnes til cirka 1 mill. kr pr heis inkl. mva. Heisen i Jordal Terrasse 8 fikk ny motor i 2017. Det er inngått ny serviceavtale med Reber Schindler Heis AS fra 01.01.18.
•På bakgrunn av ny parkeringsforskrift planlegger styret i 2018 å etablere parkeringsplass med to ladepunkt for elbil ved hjørnet Hedmarksgata - innkjøring til Jordal Terrasse.
•Paviljongene/pergulaene var betydelig svekket på grunn av råte. Av sikkerhetsmessige hensyn er disse derfor delvis demontert. Styret vil i løpet av våren 2018 ta stilling til hva som videre skal gjøres, men er ikke innstilt på å velge kostnadskrevende løsninger.
•Styret har mottatt klager på balkongdører som ikke kan lukkes tilstrekkelig. Styret jobber med saken og ber seksjonseiere vente med å bytte balkongdører og eventuelt vinduer til det er etablert felles regler (valg av dører og finansiering) for dette.
•Det er påvist betydelige setningsskader i kjeller/garasjeanlegget i Jordal Terrasse 8. Styret har innhentet tilstandsrapport og forslag til utbedring.

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse av ny eier er ikke påkrevet.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Det er båndtvang hele året på sameiets fellesarealer. Se beboerreglement for ytterligere informasjon.

Forsikring

Sameiets felles forsikringer er i forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6614951.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1.036.929,-
Som sekundærbolig: kr 3.732.944,-

Felleskostnader

Felleskostnader kr 2.136,- pr./mnd. inkluderer varmtvann, kabel-TV tjenester, internett, vaktmestertjenester, felles forsikring og kommunale avgifter

Andel fellesgjeld/fellesformue

Det er ingen fellesgjeld registrert på denne seksjonen ifølge forretningsfører.

Lånevilkår

ått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Aksjeselskaper, institusjoner, stiftelser, kommuner og andre juridiske personer kan ikke erverve boligseksjoner i sameiet. Med mindre annet følger av eierseksjonsloven § 22. Jfr. vedtektene §2.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til boligformål

Styret opplyser at de er kjent med foreløpige planer om utbygging av Hedmarksgata 13 - 15, men har ikke mottatt nabovarsel. Saken er under utredning. Dersom planene gjennomføres vil utbyggingen skape uheldige skyggeforhold for leiligheter i Jordal Terrasse 2 som vender ut mot Hedmarksgata 13 - 15. Styret følger opp saken.

Totale kostnader

3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
92 500,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
106 600,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 606 600,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

Ref.: 718190060

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.