Hopp til innholdet

Hvorfor velge oss når du skal selge?

Vi er opptatt av det samme som deg: Å få best mulig pris for boligen din.

Bestill verdivurdering
Megler utenfor bolig

Første bud når du skal velge eiendomsmegler er å velge en som kjenner lokalmiljøet ut og inn. Nærområdet er ofte like viktig som selve boligen for folk som er på boligjakt.

OBOS og Exact eiendomsmeglere har over 90 lokalkjente meglere fordelt på 17 kontorer i Sør-Norge. Vi er i kontakt med mennesker på jakt etter bolig i disse områdene hver dag, og vet hva potensielle boligkjøpere ser etter. Det er nøkkelen til at vi oppnår gode priser.

Finn en lokalkjent eiendomsmegler

Trygt, effektivt og enkelt

Uansett hvilken type bolig du skal selge, kan du stole på at vi gir deg en trygg, effektiv og enkel salgsprosess. Exact eiendomsmeglere er en del av OBOS, et solid eiendomsselskap som har hjulpet folk med boligdrømmen siden 1929. Vi er offensive og ambisiøse på dine vegne, har lang erfaring og jobber etter strenge kvalitetskrav. Et sikkert valg, med andre ord.

Over 90 lokalkjente meglere står klare til å hjelpe deg!

Vi kommer gjerne hjem til deg for å gi deg en verdivurdering og et godt salgstilbud. Hva boligen din er verdt i dagens marked estimerer vi ved å se på boligens størrelse, standard og beliggenhet. Samtidig gir vi deg smarte tips som kan hjelpe deg med å få best mulig pris.