Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Einerstadveien 29, 1912 Enebakk

Fritidseiendom - Bilvei frem og parkering på egen tomt - Sommervann - Stor eiet tomt - Nær Oslo og Lillestrøm

Prisantydning

630 000,-

BRA/P-rom

44 kvm / 44 kvm

Boligtype

Hytte

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
660 150 kr
Prisantydning
630 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
30 150 kr
= Totalpris
660 150 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
44 kvm
Bruksareal
44 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Hytte
Kommune
Enebakk
Byggeår
1974
Energimerking
Oransje G
therese

Therese Eng

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Hytteeiendom beliggende i et veletablert og familievennlig hytteområde på Dalefjerdingen. Hytten holder enkel standard og inneholder 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, et toalettrom med mulldo og gang. Eiendommen har stort potensiale med flere fine uteplasser med bl. a. en gapahuk. Parkering på tomten. Det er sommervann til husveggen og til et "utekjøkken". Vann kan hentes hele året brønnhus. Stor eiet tomt på 2.250 kvm med gode solforhold. Kun 50 minutter biltur fra Oslo.

Hytta består av:
Gang med tregulv, panelte vegger og tak.

Toalettrom med muldu med avfall til kompostkasse. Servant med skapinnredning.

Soverom 1 med dobbeltseng

Soverom 2 med køyeseng

Kjøkken og stue i åpen løsning: Kjøkkenkrok med furu skapskrog og malte slette fronter og laminat benkeplate. Den åpne løsningen gir fin plass til spisebord i tillegg til sofaavdeling. Mange vinduer gir gode sol- og lysforhol i hytta. Utgang til overbygget terrasse fra stuen. Peisovn.

Eiendommmen har flere fine uteplasser; overbygget terrasse med utgang fra stuen. Det er også laget en fin gapahuk med utepeis i tillegg til en terrasse på vestsiden av hytte. Det er også etablert et "utekjøkken" med sommervann ved innkjøringen/parkeringen.

Kort fortalt:
*Etablert og hyggelig hyttefelt
*Sommervann til hyttevegg
*Bilvei helt frem og parkering på tomten
*2 soverom
*Muldo med kompost
*Peisovn
*Kort vei til Oslo og Lillestrøm
*Flere fine uteplasser

Beliggenhet

Hytta ligger i et skjermet og naturskjønt område ca. 16 km sydvest for Ytre Enebakk i Enebakk kommune på grensa til Østfold. Kirkebygda er kommunesenter og har blant annet legekontor, bibliotek, gatekjøkken, butikk og helsestasjon.

Fra hytta kan man gå rett ut i fine turområder i marka, og vinterstid kan man benytte seg av oppkjørte skiløyper eller lysløype. Sommertid er det fine turstier i hele Østmarka. Østmarka Golfklubb ligger kun 20 minutter unna, og det er også mulig å melde seg inn i Enebakk Jeger og fiskerforening. Området byr på flotte bade- og fiskemuligheter, blant annet i Øyeren og på Bermerud badeplass ved Lyseren.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Spydeberg og Kiwi Ytre Enebakk. For ytterligere servicetilbud kan man ta turen til Spydeberg eller Flateby. I tillegg har både Lillestrøm og Ski kjøpesenter alt av bymessige fasiliteter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig
kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Denne må bestilles på forhånd og plukker opp passasjerer på Stegenvegen. Ved å benytte bil tar det ca. 19 minutter til Spydeberg, 29 minutter til Flateby, 36 minutter til Ski, 46 minutter til Lillestrøm, 53 minutter til Oslo S og 1 time og 14 minutter til Oslo Lufthavn.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Hytte oppført på betongsøyler og med trebjelkelag mot kryprom under hytta. Yttervegger er oppført i 3`` bindingsverk som er antatt isolert og utvendig kledd med malt tømmermannspanelt. Yttertak med 4`` taksperrer som er antatt isolert og utvendig tekket med pappshingel. Søyler antatt fundamentert på faste og komprimerte masser.Vinduer med trerammer og 2-lags isolerglass fra 1973. 1 stk vindu i stuen er punktert. Entrédør og verandadør med trerammer og 2-lags isolerglass fra 1973

Areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Oppvarming

Hytta er oppvarmet med peisovn i stuen samt panelovn i stue, 1 soverom og toalettrom-

Tomten

Eiendommen ligger i fredelige omgivelser, hvor du kan finne roen. Tomten er på 2.25 mål, og har varierende terreng. Rundt hytta er det for det meste naturtomt med vegetasjon og fjell i dagen. Flere terrasser og uteplasser er bygget i terrenget.. Det er også opprettet en liten platting på oversiden av hytta, Innkjørselen er gruslagt og flat, og det er plass til flere biler på egen tomt. Det er gode solforhold på tomten.

Parkering

Parkering på egen tomt

Vei/vann/avløp

Eiendommen har ikke avløp, men sommervann til hyttevegg og utekjøkken. Privat vei.

Offentlige/kommunale avgifter

Det betales renovasjonsavgift kr. 2.155,- pr. år

Faste løpende kostnader

Velavgift kr. 3000,- pr år som inkluderer sommervann, vann i pumpehus på vinterstid og måking/vedlikehold av vei. Muligheter for måking helt inn til hytta etter nærmere avtale.

Forsikring

Sparebank 1 forsikring

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Utleie

Tillatt med utleie.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Hytta overtas slik den står med alt inventar. Det vil ikke bli ytterligere rengjort/ryddet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

1974/2365-9/6 Bestemmelse om veg 10.04.1974 Overført fra: 0229-73/48

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til hytteområde og LNF (Landbruk natur og fritid)

Totale kostnader

630 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
15 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
30 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
660 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Nei

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Hytta overtas slik den står med alt inventar og vil ikke bli ytterligere vasket/ryddet.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 01.08.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæring, takst, energiattest
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

Ref.: 718190095