Hopp til innholdet
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Terrasse
left-arrow-01
right-arrow

Terrasse

Terrasse
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Terrasse
left-arrow-01
right-arrow

Terrasse

Terrasse
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Kjøkken
left-arrow-01
right-arrow

Kjøkken

Kjøkken
Kjøkken
left-arrow-01
right-arrow

Kjøkken

Kjøkken
Soverom
left-arrow-01
right-arrow

Soverom

Soverom
Soverom
left-arrow-01
right-arrow

Soverom

Soverom
Soverom
left-arrow-01
right-arrow

Soverom

Soverom
Soverom
left-arrow-01
right-arrow

Soverom

Soverom
Bad
left-arrow-01
right-arrow

Bad

Bad
Bad
left-arrow-01
right-arrow

Bad

Bad
Entré
left-arrow-01
right-arrow

Entré

Entré
Terrasse
left-arrow-01
right-arrow

Terrasse

Terrasse
Fasade
left-arrow-01
right-arrow

Fasade

Fasade
Fasade
left-arrow-01
right-arrow

Fasade

Fasade

Fagerliveien 67, 1605 Fredrikstad

Fagerliveien/ Skovbøle- Nyoppusset og utrolig lekker leilighet med fin og sentrumsnær beliggenhet. Pent kjøkken og delikat flislagt bad, to soverom og solrik uteplass

Prisantydning

2 650 000,-

BRA/P-rom

75 kvm / 72 kvm

Boligtype

Annet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 650 000 kr
Prisantydning
2 650 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
83 150 kr
= Totalpris
2 650 000 kr
Felleskostnader
5 000 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
0
Primærrom
72 kvm
Bruksareal
75 kvm
Etasje
2
Eierform
Selveier
Boligtype
Annet
Adresse
Fagerliveien 67
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1994
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i en lekker og nyoppusset leilighet med kort vei til sentrum og Fredrikstad marka. Leiligheten er pusset opp og fremstår som meget lekker og smakfull, så her kan du flytte rett inn. Den har en praktisk beliggenhet like ved Wilbergjordet med et handlesenter som har dagligavrebutikk, apotek og frisør, samt Naprapat og Dyrehospital. Bussen tar deg til sentrum, og det er kort vei til Rolvsøyveien hvor buss også går til Sarpsborg og Dikeveien. Fredrikstad marka ligger også i nærheten, likeså gjør Bingedammen med fine gangstier i skogen.

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i et etablert og attraktivt boligområde ved Falchåsen i Fredrikstad. Rolig boligområde, i hovedsak bestående av frittliggende eneboliger. Gangavstand til barnehage og forretninger ved Wilbergjordet samt kort vei til skoler og flotte tur- og rekreasjonsområder i Fredrikstadmarka, og Sentralidrettsanlegget på Lisleby med med friidretts- og fotballanlegg. Kort vei også til handelsområdet ved Østfoldhallen og til Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter og bussterminal med forbindelse til Oslo.

Bussforbindelse både til Fredrikstad sentrum og mot Sarpsborg.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør RV 109 til rundkjøringen ved REMA 1000 og ta til høyre. Følg denne ca. 250 meter og ta til venstre, inn Fagerliveien. Følg denne frem til Y-kryss og hold til til venstre. Eiendommen ligger så på høyre hånd.

Det blir skiltet med Exact Eiendomsmeglere ved fellesvisning.

Byggemåte

Eiendommen er oppført i isolert bindingsverk på grunnmur av betong, utvendig kledd med liggende kledning. Det er malt utvendig i 2017. Tak tekket med betongtakstein, takrenner og nedløp i stål.

Innhold

2. etg.: Entré, gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong. Innvendig bod.

Lagringsplass på loft.

Utebod med hems på ca. 5 kvm.


Én biloppstillingsplass i carport.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Standard

Velkommen til Fagerliveien 67 - en tidsriktig og moderne leilighet beliggende i fine og sentrumsnære omgivelser på Skovbøle ved Fagerliveien. Boligen har en meget gjennomført stil, og er totalt pusset opp. Den fremstår som gjennomtenkt i dens fargevalg og praktiske løsninger. Den er beliggende i 2 etasje, og har en fin utsikt over nærområdet og bebyggelsen. Inne i leiligheten er det en romslig gang, med plass til yttertøy, støvler og sko. Badet er ved enden av gangen, og dette er nylig pusset opp, og fremstår som meget delikat og smakfullt. Det er en pen servantinnredning med under og overskap, med speil og lys over speil. En romslig dusjnisje med mosaikkfliser i gulv, skaper en fin kontraskt til det ellers tidsriktige baderomsplatene på vegg. Badet har varmekabler og vegghengt toalett. Det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Videre fra entréen, kommer man også inn i boligens hjerte, som er stuen. Denne har en god romfølelse, og har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Dette skaper en fin atmosfære i rommet. Stuen har gode møbleringsmuligheter, med mye veggplass til å henge opp bilder, seksjoner og/eller vitrineskap. Fra stuen er det også direkte utgang til verandaen, som er solrik og usjenert beliggende, og med utsikt over nærområdet. Her har man en fin ettermiddag -og kveldssol, hvor man kan nyte lange sommerkvelder. Leilighetens kjøkken er lekkert. Innredningen er av typen Lidingø fra IKEA, har profilerte, hvite fronter med pene håndtak. Pen laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Det er godt med skap -og benkeplass til matlaging og baking. Leilighetens to soverom er romslige, og det er god plass til skyvedørsgarderobe eller annen løsning. Hovedsoverommet har adkomst både fra gangen og stuen. Leiligheten i Fagerliveien 67 er usedvanlig lekker og gjennomført, og denne bør du se! Velkommen på visning!

Utstyr

Mekanisk avtrekk med avsug fra bad og kjøkken

Kabel-TV

Oppvarming

Elektrisitet og ved. Vedovn i stue, ellers oppvarming via panelovner. Varmekabler på bad.

Tomten

Felles eiet tomt. Tomten er fellesareal, og er pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Asfalterte adkomstveier, innkjørsel og gårdsplass

Parkering

Parkering i carport

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Sameiet

Sameiet Fagerliveien 67.

Sameiet består av 8 seksjoner.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt etter godkjenning av styret og at det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Se regler for dyrehold vedlagt salgsoppgaven

Ligningsverdi

463498

Felleskostnader

Kr. 5.000,- i kvartalet. Felleskostnader inkluderer: forsikring av bygg, kabel-tv, felles strøm, vedlikehold, snømåking.

Felleskostnader betales kvartalsvis.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Seksjonseiere må delta på dugnad og felles forefallende arbeider som gressklipping, rydding etc.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 000,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
70 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
83 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 733 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710180123