Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Johan Castbergs vei 30, 0673 Oslo

Delikat 3-roms - vestvendt, solrik balkong - parkering - nær marka, barnehager, skoler og off.komm.- stille strøk

Prisantydning

3 300 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 65 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 563 020 kr
Prisantydning
3 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
169 000 kr
+ Omkostninger
94 020 kr
= Totalpris
3 563 020 kr
Felleskostnader
3 731 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1970
Energimerking
Gul C

Mer om boligen

Velkommen til et delikat 3-roms selveierleilighet med vestvendt balkong med fin utsikt og markagrensen et stenkast unna!. Her er det bare å spenne på seg skiene og seile rett ut i markas mange ski- og lysløyper samt turstier på sommeren. Sameiet har en felles parkeringsplass med bosteds-bevis og gode parkeringsmuligheter. Boligen ligger stille, tilbaketrukket og usjenert i et barnevennlig og bilfritt boområde rett ved markagrensen. Nærhet barnehager og skoler, kort vei til nærsenter og offfentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Nærhet til Trosterud skole samt Lutvann barneskole og Haugerud ungdomsskole. Gangavstand til Trosterud og Haugerud nærsenter. Nærmeste bussholdeplass er Haukåsen skole og ligger ca. 4 min fra boligen. Nærmeste T-banestasjon (10 min gange) er Haugerud med 8 avganger i timen (ca. 15 min. til sentrum). Handleturen kan også legges til Tveita eller Alna Senter, Ikea, Coop Obs eller Rema 1000. Kort gangvei inn til Lutvann, som er et av Oslomarkas beste badevann. Ellers er det bare å velge mellom markastuene Rustadsaga, Mariholtet eller Skullerudstua.

Bebyggelse

Boligblokk over 4 etasjeplan og kjeller oppført i 1970. Fundamentert med betongkonstruksjoner til faste stabile masser/grunn. Støpt kjellergulv og grunnmur i betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Yttervegger i murverk-/ betong samt utfyllende bindingsverk ved balkongpartier og mellomliggende fasader. Utvendige fasader forblendet med spekkmurt teglstein. Brann- og lydklassifisert (B30/db40) entredør med sikkerhetslås og kikkehull, ukjent årstall. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1993.

Innhold

Leiligheten er lys og gjennomgående og ligger i en høy 1. etasje med gode sol- og lysforhold. Inneh: Entre, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom. Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 7,5 m².
+1 kjellerbod på ca. 4,3 m² og 1 skap i felles kjølerom.

Tilgang til fellesvaskeri og felles sykkel-rom. Barnehagebod ved inngangspartiet.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

Standard

Boligen holder god standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår som godt vedlikeholdt. Vedlikehold og standardheving i senere tid: Leiligheten ble oppgradert og pusset opp i 2015 med bl.a nytt gulv i entre og kjøkken, overflatebehandling av veggflater og himlinger samt ny kjøkkeninnredning. Øvrige gulv ble skiftet ut i 2010. Bad/wc rehabilitert i regi av sameiet i 2005, samt modernisert med flis-på-flis på gulv og ny baderomsinnredning i 2017 (sluk, varmekabler og membran er fra 2005). Utvidelse av balkonger utført i regi av sameiet i 2013-2014. Skiftet ut alle vinduer unntatt stuevindu i 2014. Sikringsskap oppgradert med automatsikringer i senere tid.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2015 med hvite mattlakkerte fronter, IKEA heltre eik benkeplate, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, mosaikkfliser over kjøkkenbenk, samt integrert oppvaskmaskin (type 50 cm), induksjon platetopp (Siemens), stekeovn (Grundig) og kjøle-/fryseskap (Bosch). Avtrekksventilator i børstet stål med glasskjerm og kullfilter over kokesone.

Bad/wc: Bad/wc er utstyrt med gulvmontert toalett, servantinnredning med grå glattlakkerte fronter, underskap m/skuffer, heldekkende servant, ettgreps servantarmatur og speilskap med LED under-/overbelysning. Separat dusjnisje rett på gulv med nedfliset dusjsone, Dusjvegg i herdet glass, termostatstyrt dusjbatteri, regnfallsdusj og dusjsjgarnityr. Benkeinnredning med hvite glatte fronter, laminert benkplate samt opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt bad/wc med gulvvarme.

Øvrig standard med mørkbeiset furu-/tregulv i entre, kjøkken, stue og 2 soverom. Veggflater består hovedsakelig av malt tapet samt sparklede og malte slette overflater. Overflater er holdt i lyse og nøytrale farger. Hvitmalt puss-/betong himlinger i alle rom.

Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 7,5 m². Balkongdekke i betong belagt med treheller. Stålgelender med innfelte glassplater. Utvendig manuellbetjent solavskjerming/screen. Balkong ble utvidet i regi av sameiet i 2013-2014.

Oppvarming

Sentralfyring.

Tomten

Felles eiet tomt for sameiet på ca. 33.109 m² opparbeidet med gressplen- og grøntområder i mellom blokkene, beplantninger, prydbusker og trær, sittegrupper og lekeområder, samt asfalterte adkomst, internveier og parkeringsarealer

Parkering

Parkering på umerkede plasser på sameiets fellesareal samt gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Sameiets biloppstillingsplassene er kun beregnet på personbiler. Det kreves godkjent parkeringsoblat eller gjesteparkeringskort for å parkere på sameiets område. Det kan utstedes maksimalt to parkeringsoblater pr seksjon.
Det etableres fire ladestasjoner i 2019 iflg. opplysninger fra forretningsfører.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Faste løpende kostnader

Fellesutgifter utgjør kr. 3.731,- pr. mnd inkl.fyring og varmt vann, betjening av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-tv, vaktmester, trappevask

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
169 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 469 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5.750,- (Eierskiftegebyr)
28,- (Utskriftsgebyr)
86 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 469 000,-))
--------------------------------------------------------
96 520,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 565 552,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

01.06.2019.

Eierskifteforsikring

Boligen er eierskifteforsikret.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190043